Hoger rendement door schoonmaken zonnepanelen

  • Veilig
  • Duurzaam
  • Voordelig
  • Garantie

  Zonnepanelen schoonmaken

  Een van de meest populaire manieren om groene energie op te wekken is door zonnepanelen op een woning, schuur of bedrijfspand aan te brengen. De kosten zijn te overzien en het rendement is voldoende is de investering binnen een paar jaar terug te verdienen.

  Zonnepanelen schoonmaken verhoogd het rendement

  Nadat de solar zonnepanelen zijn aangebracht wordt er in veel gevallen niets meer gedaan aan onderhoud. Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat het rendement van de zonnepanelen hierdoor langzaam terugloopt. Na meerdere jaren kan het verlies wel oplopen tot meer dan 15%. Voor een grotere installatie kan dat honderden euros per jaar schelen! Zonnepanelen schoonmaken is dus wel degelijk verstandig om het rendement optimaal te houden.

  De juiste middelen

  Het is belangrijk zonnepanelen schoon te maken met de juiste middelen en materialen omdat dit met verkeerder materialen tot schade kan leiden. Ook is het werken op een dak natuurlijk niet zonder gevaar.

  Zonnepanelen schoonmaken door de expert

  Wij zijn expert in het professioneel reinigen van zonnepanelen. Niet alleen hebben wij hiervoor de juiste materialen zoals telescopische schoonmaakmiddelen en hoogwerkers maar ook zijn onze mensen opgeleid voor het werken op hoogte en hebben onder andere VCA cursussen gehad. Het schoonmaken zelf doen met wij Omose water waardoor geen vlekken ontstaan. Toch werken wij tegen voordelige tarieven waarvoor u het dak niet op zou willen gaan!

  Laat ons de zonnepanelen schoonmaken

  Neem contact met ons op om uw zonnepanelen perfect te laten schoonmaken voor het beste rendement.

  Zonnepanelen laten schoonmaken in Drenthe

  • Hoger rendement door reiniging zonnepanelen in Drenthe
  • Hoger rendement door reiniging zonnepanelen in Drenthe
  • Hoger rendement door reiniging zonnepanelen in Drenthe
  • Hoger rendement door reiniging zonnepanelen in Drenthe