Hoger rendement door schoonmaken zonnepanelen

  • Veilig
  • Duurzaam
  • Voordelig
  • Garantie

  Komst 2 grote zonneparken in Drenthe bevestigd

  2x goed nieuws voor de ontwikkeling van ons bedrijf,

  Emmen krijgt een van de grootste zonneparken van ons land binnen de gemeentegrenzen. In het tuinbouwgebied Rundedal wordt over twee jaar een park ter grootte van 38 voetbalvelden opgeleverd.

  Het park is een initiatief van het Utrechtse SolarEnergy Works. Dat informeerde bij de provincie naar mogelijkheden in Drenthe en kwam zo in Emmen terecht. Het park levert 11 megawatt aan energie op, dat staat gelijk aan ongeveer vier windmolens. ,,Helaas komen de zonnepanelen niet in plaats van de windturbines’’, zegt wethouder René van der Weide. Die is blij dat nu ook de ontwikkeling van zonne-energie in zijn gemeente op gang komt. Hij denkt dat ook tuinders in de omgeving kunnen profiteren van het zonnepark.

  Plaatsing van zonnepanelen is een perfecte wijze van schone energie. Het meeste rendement leveren zonnepanelen die regelmatig schoongemaakt worden. Wij kunnen voor zowel particulier als de zakelijke zonnepanelen bezitter van dienst zijn met het reinigen van zonnepanelen. Het schoonmaken van zonnepanelen kost relatief weinig en gerandeert optimale opbrengsten.

  Het nieuwsbericht:

  ASSEN - De kogel is door de kerk. Het TT-circuit in Assen krijgt een zonnepanelenpark van 5,5 megawatt. Op dit moment het grootste van Nederland.
  De panelen vormen samen een dak boven de parkeerplaats voor motoren die naast de hoofdtribune ligt. De motoren staan droog en de zonnepanelen leveren stroom voor zo’n tweeduizend modale gezinnen.

  Geen financieel risico

  De investering wordt gedaan door een consortium van bedrijven. Het TT-circuit ontvangt een vergoeding voor het ter beschikking stellen van de grond, maar loopt verder geen risico wat betreft de opbrengst van de panelen.

  GroenLeven

  GroenLeven uit Heerenveen is het bedrijf dat het project bouwt. Nog voor de TT op 27 juni moeten de eerste overkappingen met zonnepanelen er staan. Het bedrijf denkt drie maanden nodig te hebben voor de bouw.


  In totaal beslaat het project 6 tot 8 hectare. In juni 2014 werd al een intentieverklaring getekend om het plan uit te voeren.

  > Naar het nieuws overzicht

  Zonnepanelen laten schoonmaken in Drenthe

  • Hoger rendement door reiniging zonnepanelen in Drenthe
  • Hoger rendement door reiniging zonnepanelen in Drenthe
  • Hoger rendement door reiniging zonnepanelen in Drenthe
  • Hoger rendement door reiniging zonnepanelen in Drenthe